Heb je een stage-werkvergunning nodig voor je stage?

Als stagiair heb je een stagewerkvergunning nodig. Je moet hiervoor in Nederland de benodigde documenten aanvragen en op Curaçao indienen bij de ‘Toelatinsgorganisatie Curaçao’. Na een aantal weken kun je je vergunning (een stempel in je paspoort) daar ophalen. Omdat je toch alle benodigde documenten zelf in Nederland moet regelen kun je de aanvraag het beste zelf regelen. Het enige wat je dan nog meer moet doen is op Curaçao de benodigde betaling doen en je aanvraag indienen.

Wat kost je stage-werkvergunning?

De Toelatingsorganisatie Curaçao rekent aanvraagkosten voor de uitgifte van werkvergunningen voor stagiairs. Een aantal instanties in Nederland vragen ook kosten voor de uitgifte van een aantal documenten zoals een Verklaring van Goed Gedrag (VOG) en een geboorte-akte. De prijzen kunnen verschillen per gemeente.

Vaste kosten

1. Aanvraag Stage-Werkvergunning Toelatingsorganisatie Curaçao: €275,-
2. Verklaring Goed Gedrag (VOG): €30,-
3. Geboorteakte: €12,50

Wanneer je je vergunningsaanvraag niet zelf indient maar laat indienen door een stagebureau komen hier nog extra kosten bij.
Bel eventueel met StageDesk (0650-244.787) voor meer informatie.

Je vergunning regelen in 4 stappen!

Stap 1

Verzamel je documenten

Stap 2

Betaal de kosten

Stap 3

Dien de aanvraag in

Stap 4

Haal je vergunning op

Vraag je password aan voor de gratis aanvraagprocedure!

Vraag via onderstaand formulier je password aan voor toegang tot de procedure en benodigde formulieren. Dit is een gratis service van StageDesk.

Login voor de aanvraagprocedure:

Vul je hier je ontvangen password in en start je aanvraag voor je stage-werkvergunning.